KEBAP PIZZA DE BRUG HASSELT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 352 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kebap Pizza de Brug Hasselt. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 22:39 het was sneller geleverd dan aangegeven,het eten was lekker en nog heel warm,de groenten waren vers en het vlees was lekker gekruid,ik ben heel tevreden
12 jul 2024 om 1:06 Aardige mensen eten pas facking lekker
12 jul 2024 om 0:49 Top
1 jul 2024 om 23:40 Zeer vriendelijke, Kapsalon was Heerlijk.. zal zeker terugkomen wanneer ik in de buurt bent.. blijf zo doorgaan!!
1 jul 2024 om 18:55 Na net geen 2uur wachten 2 lauwe schotels gekregen en een turkse pizza waarvan de bodem volledig zwart was en dus amper nog eetbaar. Jammer..
30 jun 2024 om 14:46 Snelle levering & Heel lekker eten vooral de Durum zeker een 10/10 , Hier bestel ik zeker nog eens tot de volgende en bedankt
29 jun 2024 om 23:00 Beste, Mijn kebab was een uur te laat + was niet te eten. Ik verwacht dat ik nieuw vlees ging krijgen niet oud verkoold vlees. Mijn saus was verkeert en niet lekker. Bestel hier alleen als je heel zat bent en geen tijd besef hebt.
28 jun 2024 om 21:45 2 uur later pas geleverd.
28 jun 2024 om 21:37 Twee uur gewacht, gebeld, nog langer moeten wachten. Eten was wel warm, maar was niet lekker. Kapsalon verbrandt
28 jun 2024 om 20:21 2,5u moeten wachten...
28 jun 2024 om 19:34 Anderhalf uur gewacht op 2 kapsalons waarvan de frieten verbrand en veel te vettig waren. Groenten was vies ! Foei foei
23 jun 2024 om 9:22 Aanrader